Coronavirus og byvandringer

Som følge af regeringens påbud om at begrænse forsamlinger på mere end ti personer er vi desværre nødsaget til at aflyse alle byvandringer til og med d. 13. april.

De næste åbne ture vil derfor, formentlig, være d.17.april, hvor der er en Natmandstur og en Spøgelsestur. Det er muligt at booke til disse samt senere byvandringer på hjemmesiden. Du kan også skrive mails til os. Ture der er booket og betalt i dette tidsrum vil blive refunderet.

Pas rigtig godt på jer selv og jeres nærmeste i den kommende tid.

Det glemte parallelsamfund - en tur om Københavns natmænd

Natmændene udgjorde i 300 år den absolutte bund af det danske samfund. De var født til at udføre arbejde som ingen respektable borgere eller fattigfolk ville røre ved – f.eks. at partere henrettede forbrydere. Natmændene og deres familier udviklede sig til et parallelsamfund, som fungerede efter deres egne regler og udviklede deres eget sprog.

Følg i natmændendes spor rundt i København og opdag en side af Danmarks historie som i mange år har være glemt. Tidsrejsen vil tage dig flere hundrede år tilbage til natmændendes makabre daglige opgaver og indædte magtkamp med de andre indbyggere. Natmændenes sang har ikke lydt i Københavns gader i flere hundrede år, men det gør den nu…

Natmændenes historie er en fortælling om en befolkningsgruppes udstødelse, deres trang til hævn, magtesløshed, afmagt og stolthed.