På de private ture går man turen med sin egen historiefortæller. De private ture henvender sig til alle grupper. Vi tilbyder fire former for ture. Find den der passer til jer.

For yderligere information eller booking, klik her eller send os en mail (booking@ghosttour.dk).

Private spøgelsesture og private natmandsture.

Hvor mange
Man kan være maximum 25 personer pr. historiefortæller. Er man flere, deler vi gruppen i det nødvendige antal. Hver gruppe har deres egen historiefortæller. Er man to grupper, starter grupperne med 10-15 minutters mellemrum.
Pris
Prisen for en privat tur er minimum 2.500 Kr. op til 20 personer. Er man flere end 20 personer, er prisen derefter 100 kr. pr. person.
Tid og Sted
På de private ture bestemmer man selv tidspunktet for turen. Spøgelsesturen starter fra Gråbrødre torv - under platantræet. Natmandsturen starter altid fra Højbro Plads

Middag med spøgelser

Ønsker I at spise inden eller efter en privat spøgelsestur, har vi et samarbejde med Brewpub, Vestergade 29-31.

Brewpub gemmer på en meget gammel og interessant historie, som vi ikke kan afsløre her, men som vil blive fortalt på turen. På Brewpub kan man vælge mellem:

Pubmenu
mellem kl.17-18.30 (normalt kan man ikke reservere bord til denne menu)
A la carte
hele aftenen. Ved bestilling af minimum 2 retter, får man en af bryggeriets gode øl med i prisen.

Afregning af maden foregår på Brewpub. Ønsker I at spise på Brewpub inden spøgelsesturen, vil I blive hentet på restauranten.


Børneture

Vi har lavet en helt særlig spøgelsestur for børn, hvor de både får en spændende og anderledes oplevelse. Der er masser af gode og lidt uhyggelige historier fra de gamle København.

Hvilke ture
Vi har lavet en særlig spøgelsestur for børn, som tager 1 time.
Hvor mange
Man kan være maximum 25 personer pr. historiefortæller. Er man flere, deler vi gruppen i det nødvendige antal. Hver gruppe har deres egen historiefortæller. Er man to grupper, starter grupperne med 10-15 minutter mellemrum.
Pris
Prisen for en børnetur tur er minimum 2.000 Kr. op til 20 personer. Er man flere end 20 personer, er prisen derefter 70 kr. for børn og 100 kr. for voksne.
Tid og Sted
På de private ture bestemmer man selv tidspunktet for turen. Turen kan starte fra Brewpub, Vestergade 29-31 og slutter samme sted